PERSONLIG UTVECKLING

PERSONLIG UTVECKLING

PERSONLIG UTVECKLING

MIN EGNA RÖST – röst har med personlighet att göra och påverkar hur vi uppfattas av andra. Hur hittar du din, egna röst – både i fråga om fysisk klang och innehåll?

ATT STÅ INFÖR EN PUBLIK – var det värsta du visste i skolan att hålla föredrag för klassen? Kanske är det än idag det du drar dig för allra mest? Att hålla tal på ett bröllop? Lär dig att förstå mekanismerna till varför du kan känna obehag, samt tips och tricks kring hur du kan öva dig på att tycka det är kul (eller åtminstone inte skapar panik i dig).

ATT FÅNGA EN PUBLIK – ser du hur dina lyssnare slokar ihop och verkar zona ut? Känner du stress över att du ”maler på” och inte vet hur du ska nå fram, eller koppla med människorna du talar till? Då är detta för dig.

NÄTVERKANDE – nätverk är vitala, i princip oavsett vilken bransch du jobbar och är verksam inom – de blir en allt större del av våra yrkes- och vardagsliv. Men hur många jublar vid tanken på ”professionellt mingel” eller en ”nätverksträff”? Lär dig teknikerna och knepen att göra det kul, spännande och givande (igen)!

SJÄLVFÖRTROENDE – mytomspunnet och missförstått. Att bygga och öva upp självförtroende är något alla kan göra – om man vet hur – och ska inte förväxlas med arrogans eller självkänsla. HollywoodCoachen ger dig råd och konkreta övningar.