Personlig coaching

English, click here       Gå till Skapa en egen reel.

  • 30 / 60 MINUTERS PERSONLIG COACHNING  – Vi tar det därifrån du är just nu. Oavsett om du är skådespelare med lång CV, teaterskådis som vill jobba mer med film och tv eller komplett nybörjare. Tillsammans diskuterar vi vart du vill nå och hur du kan nå målet – det kan vara ur såväl Hollywood- som mer lokalt perspektiv. Christian tittar på ditt befintliga material (ansiktsbilder, showreel etc) och om du behöver hjälp med att komma igång och bygga upp det så kan du få personliga tips kring hur du kan göra det enklast och mest effektivt. Coachingen kan också vara att jobba med scener för en viktig audition (med amerikansk on-camera-teknik – endast 60 min coaching), förbereda praktiskt och mentalt inför möten/auditions och även personligt skräddarsydda tips på kontakter och resurser.

Möjlighet till personligt möte med Christian Magdu finns huvudsakligen i Stockholm och Los Angeles (enligt överenskommelse och schema, möjlighet till möten på annan ort är i samband med Christians resande för föreläsningar och workshops i Norden – följ oss på social media för aktuella resplaner) eller så kan du befinna dig vartsomhelst i världen och ha video/telefon-möte via Teams/WhatsApp/FaceTime/Messenger/Zoom. (30 min coaching erbjuds endast digitalt)

Pris: 1250 kr (ink 25% moms) för 60 min eller 650 kr (ink 25% moms) för 30 min (30 min coachning erbjuds endast digitalt) personlig coaching. (klicka på respektive länk för att boka)

  • SÄTT IHOP EN SHOWREEL SOM STÅR UT – kom med material du har från film- och tv-produktioner (ej teater) och vi kikar på hur det kan bli en internationellt användbar showreel. Du kan även få hjälp med att få den klippt och fin-justerad av en professionell Hollywood filmklippare. (Halvtimmes personlig coaching för genomgång, sen sätts pris beroende på längd av färdiga reel:en.)

  • SKAPA EN FILM- OCH TV-SHOWREEL –  Alternativt om du inte har något material alls eller vill ha ännu skarpare sådant, så finns också möjlighet att skapa en eller flera scener som är skräddarsydda för dig – av professionellt aktiva i Hollywood och nordiska filmbranschen som skriver manus för film & tv, sköter professionell filmning i UHD 4K, klippning, efterarbetning och i slutändan ger dig något som kan vara ur en TV-produktion eller en långfilm. (Kontakta oss med dina önskemål så sätter vi ihop ett paket. Prisexempel – 1 min färdigt material från 4 500 kr)